check cheating spouse text messages free gps cell phone tracking software spy link how to use mobile spy software spy area mobile ios 7solfware how read press how to remove sms tracker iphone 6s infidelity android spy app hidden iphone 4 spy tools no jail break voice memos in mspy
Vizija poslovnog sistema CENTAR KONENG


V I Z I J A

Život je najlepši dar. Život je samo jedan. Najbolji deo života prođe u nastojanju da ostvarimo naše ljudsko biće; da sebe potvrdimo kao osobu koja zna da misli, da radi, da doživi ličnu sreću i doprinese sreći oko sebe.


Čovekov život u suštini je putovanje ka ovim celinama. A svako putovanje je, u zavisnosti od težine puta opterećeno preprekama. Naš put,(na ovim prostorima) iz dobro nam poznatih razloga je posebno težak. Treba mnogo snage, volje, znanja, samodiscipline i iznad svega vere u sebe, vere u druge, da se na putu ka ljudskim ciljevima sve prepreke mogu prevazići. Ta vera i istrajnost na putu ostvarenja čoveka je uslov bez koga se ne može, to je kompas koji pokazuje kojim putem čovek stiže i do sebe samog i do drugog čoveka.


Profesionalizam, entuzijazam, posvećenost, znanje i veštine zaposlenih "KONENG"-a obezbeđuju uslove da zajedno sa svojim poslovnim partnerima i okruženjem lakše stižemo do svojih ciljeva.

 

 
Info
Nova internet prezentacija..

Ovaj sajt postoji samo za Vas. Počela je sa radom internet prezentacija Centra za konsalting inženjering građevinarstvo i investicione radove u zemlji i inostranstvu KONENG d.o.o. Novi Sad >>

Detaljnije...
 
Delatnosti