нумерология мужчины и женщины по дате рождения нумерология вычисление гороскопы близнецов на 2017 год любовный гороскоп на год телец женщина гороскоп водолей на сегодня любовный женщина
Vizija poslovnog sistema CENTAR KONENG


V I Z I J A

Život je najlepši dar. Život je samo jedan. Najbolji deo života prođe u nastojanju da ostvarimo naše ljudsko biće; da sebe potvrdimo kao osobu koja zna da misli, da radi, da doživi ličnu sreću i doprinese sreći oko sebe.


Čovekov život u suštini je putovanje ka ovim celinama. A svako putovanje je, u zavisnosti od težine puta opterećeno preprekama. Naš put,(na ovim prostorima) iz dobro nam poznatih razloga je posebno težak. Treba mnogo snage, volje, znanja, samodiscipline i iznad svega vere u sebe, vere u druge, da se na putu ka ljudskim ciljevima sve prepreke mogu prevazići. Ta vera i istrajnost na putu ostvarenja čoveka je uslov bez koga se ne može, to je kompas koji pokazuje kojim putem čovek stiže i do sebe samog i do drugog čoveka.


Profesionalizam, entuzijazam, posvećenost, znanje i veštine zaposlenih "KONENG"-a obezbeđuju uslove da zajedno sa svojim poslovnim partnerima i okruženjem lakše stižemo do svojih ciljeva.

 

 
Info
Nova internet prezentacija..

Ovaj sajt postoji samo za Vas. Počela je sa radom internet prezentacija Centra za konsalting inženjering građevinarstvo i investicione radove u zemlji i inostranstvu KONENG d.o.o. Novi Sad >>

Detaljnije...
 
Delatnosti